Hallo!

Fijn dat je hier bent! Graag stel ik mezelf even voor.

 

Mijn naam is Heidi. In de eerste plaats ben ik mama van drie prachtige kapoenen! Daarnaast ben ik al jaren gefascineerd door bewuste voeding en de impact hiervan op onze gezondheid. Niet enkel op onze lichamelijke gezondheid maar ook op ons mentaal en emotioneel welzijn. Naast bewuste voeding zijn er nog heel wat andere zaken die ons gevoel van welbevinden meebepalen.

 

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje nam ik deel aan een reeks zwangerschapsyoga. Al vanaf de eerste les wist ik: 'Dit wil ik ook ooit gaan delen'. En dat was het begin van een mooi yoga-avontuur...

Het ouderschap wakkerde niet alleen een passie voor yoga aan. Het deed me ook diep naar binnen keren.

Zo werd ik tijdens elk van mijn zwangerschappen en ook na de geboortes van mijn kinderen telkens opnieuw geconfronteerd met eenzaamheid en gemis. Op 12-jarige leeftijd verloor ik mijn moeder. In de periode dat ik zelf mama werd, ging ik opnieuw door een rouwproces.

 

Alles samen zette dit mij er toe aan om diverse opleidingen te volgen om mijn passie voor yoga, kinderen, het ouderschap, voeding, zielsgroei,... met anderen te kunnen delen. Daar kwam uiteindelijk recent ook nog een opleiding tot rouw-en verliestherapeut bij.

 

Zo ontstond in 2021 Ontkiem.

Met Ontkiem wil ik kinderen en volwassenen bijstaan in hun weg naar algehele gezondheid (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) d.m.v een persoonlijke aanpak, wat bij jou past.

 

Ik blijf me steeds verder verdiepen in aansluitende, boeiende onderwerpen zodat ik kan blijven delen met jullie!